Service
Service
Reserveringen
Parkeren
Schade en verzekering
Facturatie en betalingen
Chauffeurs
Account
Luchthaven Schiphol
Contact
WeParc

Wat zijn de openingstijden?

We zijn van maandag tot en met zondag geopend van 07:30u tot 23:00u

In welk gebied is WeParc actief?

Momenteel bieden we onze service aan in Amsterdam en op Schiphol Airport. Houd onze website en social media in de gaten voor updates.

Hoe kan ik er zeker van zijn dat ik mijn auto aan een chauffeur kan toevertrouwen? (Hoe weet ik wie mijn chauffeur is?)

De chauffeurs zijn te herkennen aan hun WeParc jas met logo. Daarnaast maken wij gebruik van een unieke code die alleen u en de chauffeur hebben. Lever daarom alleen de auto in op het moment dat deze codes matchen.

Wat gebeurt er als ik op de pick-up locatie aankom?

Onze chauffeur zal klaarstaan op de aangegeven locatie. Na het maken van foto’s van het voertuig en het controleren van de unieke code kan je de sleutel aan de chauffeur overhandigen. Hij zal de auto daarna in een overdekte en beveiligde garage parkeren!

Hoe lang zal de chauffeur op me wachten bij vertraging?

De chauffeur wacht maximaal 15 minuten op de afgesproken pick-up locatie. Daarom is het in het geval van vertraging belangrijk om zo snel mogelijk contact op te nemen met +31 (0)20 261 4872. Op deze manier kan er een nieuwe tijd worden afgesproken.

Hoelang moet ik wachten op WeParc?

Als je minimaal 2 uur van tevoren reserveert, zal er altijd een chauffeur op tijd op de bestemming verschijnen. Dit geldt ook voor het terugbrengen van de auto, mits er van tevoren een reservering is gemaakt. Indien je de auto eerder of door een noodgeval nodig hebt, proberen we er binnen 60 minuten te zijn.

Accepteren jullie alle soorten voertuigen?

WeParc accepteert alle voertuigen op het moment dat:

  • – Het voertuig is ingericht voor vervoer van maximaal 8 personen (inclusief bestuurder, 9 personen).
  • – Het voertuig maximaal 2.70 meter hoog is.
  • – Het voertuig een maximale massa van 3.500 kg (leeggewicht plus laadvermogen) heeft.
  • – Het voertuig geen aanhanger heeft.

Ik wil graag op het laatste moment reserveren; hoe doe ik dit?

Je kan tot twee uur van tevoren reserveren. Dan zal er altijd een chauffeur op locatie klaarstaan. Mocht je willen dat de auto eerder opgehaald wordt, dan kan je de klantenservice bellen op +31 (0)20 261 4872 en wanneer mogelijk komt er dan eerder een chauffeur op locatie.

Kan ik mijn reservering aanpassen?

Ja, dat kan. Het aanpassen van een reservering dient altijd twee uur van tevoren te worden gedaan. Mocht je willen dat de auto eerder opgehaald wordt, dan kan je de klantenservice bellen op +31 (0)20 261 4872 en wanneer mogelijk komt er dan eerder een chauffeur op locatie.

Kan ik mijn reservering annuleren?

Om uw reservering te annuleren, kunt u contact met ons opnemen per mail. Stuur dan een e-mail naar hello@weparc.com.

Wat moet ik doen als ik te vroeg of te laat ben?

In het geval dat je te vroeg of te laat bent kan je altijd de klantenservice bellen op +31 (0)20 261 4872. We proberen dan altijd de chauffeur op de gewenste tijd op locatie te laten zijn.

Wanneer ontvang ik een email?

Wanneer je een reservering hebt gemaakt, krijg je direct een bevestigingsmail met de informatie over de reservering.

Ik heb geen email ontvangen?

Wanneer je een reservering hebt gemaakt en geen email ontvangt, zou het kunnen zijn dat de email in je “spam” map terecht is gekomen. Wanneer dit niet het geval is kan je de klantenservice bellen op +31 (0)20 261 4872.

Is het mogelijk om voor meerdere auto’s tegelijk te reserveren?

Nee. Helaas is het nog niet mogelijk om voor meerdere auto’s te reserveren binnen één account. Je kan wel op ieder moment de autogegevens in je account wijzigen. Wil je voor meerdere auto’s reserveren, neem dan contact op met de klantenservice: +31 (0)20 261 4872.

Waar vind ik een overzicht van mijn reserveringen?

Je kan je eerdere reserveringen inzien via de website onder het kopje “mijn reserveringen” en via de app onder het kopje “parkeer geschiedenis”

Waar parkeren jullie mijn auto?

Je auto wordt geparkeerd in een van onze gepartnerde commerciële parkeeraanbieders. Gedurende de parkeertijd valt je auto onder de voorwaarden van de desbetreffende parkeergarage.

Ik ben enkele waardevolle spullen vergeten in de auto, wat moet ik nu doen?

Zorg er te allen tijde voor dat waardevolle spullen uit de auto meegenomen worden. Dit vermindert risico op diefstal. Houd er rekening mee dat je persoonlijke bezittingen niet verzekerd zijn en onder je eigen risico vallen zoals vermeld in onze algemene voorwaarden. Mocht je toch iets vergeten zijn, neem dan contact op met onze klantenservice: +31 (0)20 261 4872.

Door een noodgeval heb ik mijn auto middenin de nacht nodig, wat moet ik doen?

Noodgevallen zullen zo snel mogelijk afgehandeld worden. Als er zich een noodsituatie voordoet, bel ons dan op: +31 (0)20 261 4872 en we zullen een oplossing vinden

Is de service van WeParc verzekerd?

In Nederland worden helaas geen verzekeringen aangeboden waar WeParc aanspraak op kan doen. Onze chauffeurs zijn goed gescreend en rijden uiterst voorzichtig. Eventuele schade zal, net als wanneer u zelf rijdt, verhaald moeten worden op uw eigen verzekering. De auto dient daarom altijd minimaal WA verzekerd te zijn.

Is de service van WeParc dan wel veilig?

Ja. Elk van onze chauffeurs gaat wordt gescreend en gaat door een intensief sollicitatie-proces, waarbij ze ook eerst moeten meelopen met een al werkzame chauffeur van WeParc. Daarnaast moeten de chauffeurs minimaal 2 jaar in het bezit zijn van een Nederlands rijbewijs, een verklaring omtrent goed gedrag (VOG) hebben en een schadevrij verleden hebben. Ook heeft WeParc een zero tolerance beleid op het gebied van alcohol en drugs. Wij werken samen met vele hotels in Amsterdam, die allemaal vertrouwen op onze service. Veiligheid en kwaliteit is bij ons de prioriteit.

Moet het kentekenbewijs in de auto achtergelaten worden?

Ja. Volgens de wet moet er altijd een kentekenbewijs in de auto aanwezig zijn. Echter, een kopie mag ook.

Hoe werkt de betaling?

WeParc biedt een volledig digitale betaaltransactie. Zodra de auto weer terug in je bezit is, zal je Credit Card of PayPal account automatisch worden belast. De factuur ontvang je in je mailbox.

Welke betalingsmethoden hanteren jullie?

Wij accepteren creditcars, PayPal, iDeal, Bancontact, GiroPay, Sofort en KBC

Zijn de betalingen via WeParc beveiligd?

Ja. We werken samen met Mollie, een gerenommeerd internationale betalingsprovider, om je betalingsinformatie te beschermen. Bovendien voldoet onze technologie aan de meest recente eisen op het gebied van beveiliging en privacy.

Wat zit er bij de prijs inbegrepen?

De prijs is gebaseerd op het ophalen, terugbrengen en de parkeerplek.

Hoeveel zijn de annuleringskosten?

Wanneer je tot een uur voor de reservering annuleert, zal WeParc geen kosten in rekening brengen. Wanneer je binnen het uur voor de reservering annuleert, zal WeParc hier €12,50 voor in rekening brengen

Hoe ontvang ik een factuur?/Hoe werkt de betaling?

Zodra de auto weer in je bezit is, zal er automatisch een factuur worden opgemaakt. Deze wordt binnen 24 uur naar je email verstuurd. Deze voldoet aan alle vereisten van de Nederlandse Belastingdienst.

Ik heb een vraag over mijn factuur; Hoe neem ik contact op?

Stuur ons een email naar hello@weparc.com en één van onze klantenservice medewerkers zal zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Hoe kan ik mijn betalingsdetails aanpassen?

Je kan je betalingsdetails aanpassen in de WeParc app of in je account op de website. In de app biedt het kopje “Betaling” de mogelijkheid om je PayPal of Credit Card gegevens aan te passen.

Hoe kan ik een fooi geven?

Het is mogelijk om de chauffeur een fooi te geven. Dit kan contant.

Hoe zijn jullie chauffeurs gescreend?

Elk van onze chauffeurs gaat door een intensief sollicitatie- en trainingsproces. Daarnaast moeten de chauffeurs minimaal 2 jaar in het bezit zijn van een Nederlands rijbewijs, een verklaring omtrent goed gedrag (VOG) hebben en een schadevrij verleden hebben. Ook heeft WeParc een zero tolerance beleid op het gebied van alcohol en drugs

Word chauffeur

Chauffeur worden? Klink dan op onderstaande link: https://bit.ly/2viAduP

Ik heb problemen met inloggen. Wat moet ik doen?

Het spijt ons te horen dat je problemen ondervindt bij het inloggen. De volgende suggesties kunnen hierbij helpen:

  • – Facebook log in: sommige klanten van ons gebruiken hun Facebook gegevens om in te loggen. Vervolgens veranderen ze hun email adres. Wanneer u Facebook gebruikt om in te loggen, probeer dan altijd hetzelfde emailadres te behouden om problemen te voorkomen.
  • – Emailadres: we raden aan om je wachtwoord opnieuw in te stellen via de link “wachtwoord vergeten”. Vervolgens ontvang je een email met de mogelijkheid om je wachtwoord te wijzigen.


Heb je nog steeds problemen met inloggen? Neem contact op met onze klantenservice via hello@weparc.com of bel ons op het nummer +31 (0)20 261 4872.

Hoe werkt mijn account?

Via je account in de mobiele app of op de website, kan je je profielinformatie aanpassen, je wachtwoord opnieuw instellen, en een overzicht opvragen van al je eerdere transacties. In de app kan je je kentekenplaat en telefoonnummer toevoegen.

Moet ik betalen om me aan te melden bij WeParc?

Nee. Aanmelden bij WeParc is kosteloos.

Waar kan ik mijn facturen vinden?

De facturen kan je terugvinden in de inbox van het opgegeven e-mailadres.

Hoe verwijder ik mijn account?

Neem contact op met onze klantenservice via hello@weparc.com of bel ons op het nummer +31 (0)20 261 4872.

Waar wordt mijn auto opgehaald en teruggebracht?

De auto wordt opgehaald en teruggebracht in de bocht tussen vertrekhal twee en drie.

Moet ik het laten weten als mijn vlucht is vertraagd?

Nee, wij controleren altijd de exacte vluchtinformatie voordat wij je auto terugbrengen. Op basis van de aankomsttijd zorgen wij dat je auto op het juiste moment voor je klaar staat.

Heb je mijn vluchtnummer nodig?

Ja, wij volgen je vluchtinformatie om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn bij het terugbrengen van uw auto.

Met wie moet ik contact opnemen in geval van een probleem?

Je kan altijd contact opnemen met onze klantenservice via hello@weparc.com of bel ons op het nummer +31 (0)20 261 4872.

Hoe contacteer ik mijn chauffeur?

Indien nodig, kan je via de app contact opnemen met uw chauffeur.

Over ons/Wat is WeParc?

WeParc, opgericht en gevestigd in Amsterdam, biedt een nieuwe service aan waarmee je een parkeerservice kan bestellen om je auto te parkeren – het is snel, betaalbaar en gemakkelijk. Ons team bestaat uit engineers, marketeers en chauffeurs die sinds 2016 intensief werken aan een revolutie in de parkeer industrie en de stadslogistiek. Gesteund door een professioneel technologisch platform en applicaties is WeParc een uniek bedrijf met één doel; het parkeerprobleem oplossen in de stad!

Kom bij WeParc werken

Vind onze openstaande vacatures onderaan op onze website, onder het kopje “Vacatures”.