Hoe het werkt.

Iphone6-6

Elke locatie, elk moment.

Kies je locatie en bestemming en druk op de knop 'Vraag Valet Aan'. In bepaalde gebieden bieden we de mogelijkheid om direct onze services af te nemen. Dat betekent dat er ten alle tijde iemand binnen enkele minuten op locatie zal zijn. In andere gebieden bieden we de mogelijkheid om van te voren te reserveren tot wel 24 uur voor aankomst. In beide gevallen zal er altijd een betrouwbare valet staan om jouw auto te parkeren.

Allemaal toegankelijk vanuit één app.

In het geval je een reservering hebt geplaatst is dit geheel nog aan te passen in de app. Je ophaaltijd, je ophaallocatie en de mogelijkheid om alvast het terugbreng moment in te plannen. Zo weet je altijd zeker dat je op ons kan bouwen en dat we de service leveren die je van ons verwacht.

Iphone6-1
Iphone6-4

Inzicht en transparantie.

15 minuten voor aankomst word je gekoppeld aan een valet die op locatie zal staan om de auto van je over te nemen. Je deelt een unieke code zodat je altijd weet dat je jouw auto aan de juiste persoon meegeeft. Doe wat je wil doen. Wij zorgen voor jouw auto.

Wij brengen je auto terug. Waar je ook bent.

Klaar om naar huis te gaan? Herhaal simpelweg het proces. Deel je locatie en dien een aanvraag in voor ons om je auto naar je terug te brengen. Wij raden aan dat je ongeveer 30 minuten van tevoren laat weten waar je de auto terug wil. Alle afrekening vindt digitaal plaats en je krijg netjes een factuur in je inbox!

Iphone6-5