Hoe werkt het

Parkeren in drie simpele stappen

Kies een bestemming

Selecteer je bestemming via de app of online.

Kies een datum en tijd

Selecteer je verwachte aankomstdatum en tijd.

En wij parkeren de auto.

Onze chauffeur zal de auto in ontvangst nemen op de aangegeven locatie. Herken hem aan zijn opvallende blauwe jasje met ons logo.

Of bekijk onze uitleg over de app.

De voordelen op een rij

Reserveer van tevoren

Deel je locatie via de app of online en wij zorgen ervoor dat één van onze chauffeurs klaar zal staan om je auto te parkeren. Altijd gegarandeerd een plek.

Professionele chauffeurs

Al onze chauffeurs zijn gescreend en professioneel getraind. Ze zullen je auto veilig rijden naar, en parkeren in, één van onze beveiligde en overdekte garages.

Tot 2 uur voor aankomst

Je kan tot wel 2 uur van tevoren een reservering plaatsen om van onze service gebruik te maken. Zowel via onze apps als via online.

Beveiligd, overdekt en verzekerd

Je auto staat altijd beveiligd en overdekt geparkeerd in één van onze partnergarages. Daarnaast zijn onze chauffeurs verzekerd voor het transport van en naar de garage.

Wat klanten over ons zeggen

Maurice Wijnen

“Net geprobeerd. Werkt briljant! Wat een topservice.”

Gwendolyn de Vos

“Maak er bijna dagelijks gebruik van bij mijn kantoor op de Zuidas. Perfecte service en elke keer weer goed begin van mijn dag.”

Wendy Wainstok

Very easy and practical service, nice and helpful people, much cheaper than valet parking in hotels. Highly recommended if you are in Amsterdam and have a car!