Ons doel:
Goedkoper en makkelijker parkeren in Amsterdam

Over Weparc

Sinds 2016 zorgt WeParc ervoor dat er minder auto’s geparkeerd staan in het centrum van Amsterdam. Een team van professionele chauffeurs, ondersteund door slimme techniek, haalt de auto voor de deur op en brengt deze overal weer terug. Parkeer makkelijker en goedkoper in Amsterdam en boek nu je parkeerplek!

Parkeren met WeParc

Parkeren in Amsterdam en op Schiphol airport wordt goedkoper, veiliger en een stuk makkelijker dankzij de parkeerdiensten van WeParc. Stap altijd voor de deur van je bestemming in en uit, voor aanzienlijk lagere parkeerkosten en zonder tijd te verspillen aan het zoeken naar een parkeerplek!

WeParc stuurt altijd een professionele, betrouwbare chaufeur en parkeert de auto in een beveiligde en overdekte garage aan de rand van de stad. Zodoende ben je er altijd zeker van de je auto in goede handen is en ben je altijd verzekerd van een parkeerplek!

Maak een reservering
Veilig parkeren met WeParc

De oplossing voor het probleem

Wist je dat de gemiddelde zoektijd naar een parkeerplek in Amsterdam 20 minuten bedraagt? Na het vinden van een parkeerplek betaal je al snel €75 per dag en moet je nog een flink stuk lopen naar je eindbestemming.

Dit alles is verleden tijd met WeParc. Boek nu je valet en ontdek het gemak van valet parking in de stad!

Altijd verzekerd

Altijd overdekt

Professionele chauffeurs

Professionele chauffeurs

Beveiligde parkeergarages

Beveiligde parkeergarages

24/7 Klantenservice

24/7 Klantenservice