Parkeren Nationale Opera & Ballet

Laat vanaf nu je auto bij Nationale Opera & Ballet door de chauffeurs van WeParc parkeren. Valet parking voor de deur.

€34,95 voor maximaal 5 uur en €39,95 voor een hele dag.

Download de app of bel nu!

apple-download-app
google-play-store-badge

Zo werkt WeParc

Deel de bestemming van Nationale Opera & Ballet in de app. En geef vervolgens je ophaaltijd aan in de app.

Wij parkeren je auto in een beveiligde garage.
En volledig verzekerd.

Klaar om naar huis te gaan?
Wij brengen je auto terug.

Veelgestelde vragen

Hoelang van tevoren moet ik reserveren?

Binnen kantooruren (elke dag van 08:00 – 17:00) kunt u tot twee uur voor aankomst in de app van te voren reserveren. Na openingstijden is het uiteraard ook mogelijk een reservering te plaatsen tot 12 uur van te voren. Reserveer graag altijd op tijd want vol=vol.

Hoeveel kost parkeren met WeParc?

Parkeren met WeParc kost €29,95 wanneer u maximaal 5 uur parkeert. Gaat u over die 5 uur heen dan bedraagt de prijs €39,95 en kunt u in totaal 12 uur lang parkeren.

Er mogen geen auto's bij Nationale Opera & Ballet komen. Wat is het adres dat ik moet invoeren in de app?

Omdat wij samenwerken met Nationaal Opera & Ballet mag u, bij hoge uitzondering, het terrein oprijden. U stapt dus recht voor de deur uit en in! Kies Amstel 1 als locatie. Let bij aankomst op de WeParc borden. U moet door een beweegbaar paaltje heen – deze gaat naar beneden wanneer u even aanbelt en noemt dat u parkeert via WeParc. U kunt na het boeken natuurlijk altijd even bellen met de klantenservice, 020-2614872. De klantenservice kan u precies uitleggen hoe u moet rijden! Tip: gezien de drukte is het het best om vanuit de richting van het Rembrandtplein richting Nationale Opera & Ballet aan te komen rijden.

Waar wordt mijn auto geparkeerd?

WeParc heeft meerdere beveiligde parkeergarages als partner waaronder de RAI. Uw auto wordt altijd naar een beveiligde en overdekte garage gebracht. Zodra de chauffeur de auto in de garage geparkeerd heeft, krijgt u via de app een berichtje dat de auto veilig geparkeerd staat.

Ik moet van te voren laten weten hoe laat mijn auto opgehaald moet worden, maar wat als de voorstelling uitloopt?

Geen zorgen. Je geeft slechts de tijd door waarop jij denkt dat de voorstelling is afgelopen. Wij houden er altijd rekening mee dat een voorstelling mogelijk kan uitlopen en zullen altijd op u wachten om de auto retour te geven.

Zijn de service en de chauffeurs te vertrouwen?

Onze chauffeurs zijn uiterst betrouwbaar. Voordat ze aangenomen worden bij WeParc moeten ze eerst een rijtest ondergaan en wordt er een persoonlijkheidsonderzoek gehouden. Daarnaast moeten ze een Verklaring Omtrent Gedrag tonen. Zodoende biedt WeParc de beste chauffeurs die er te vinden zijn!

Hoe weet ik dat ik mijn auto aan de juiste persoon meegeef?

Wanneer u een reservering maakt, krijgt u een geheime code. Deze heeft onze chauffeur ook. Geef alleen uw auto aan de chauffeur, wanneer hij/zij u de geheime code kan vertellen. Andersom zal de chauffeur ook alleen de auto teruggeven aan u, wanneer u hem de geheime code uit de app kunt geven. Zodoende weet u allebei zeker dat u met de juiste persoon te maken heeft!

Hoe kan ik betalen?

Alle betalingen van WeParc lopen via de app. U kunt hier uw creditcard nummer of PayPal account invullen. Geen cash nodig dus!

Als ik mijn auto toch opeens nodig heb, hoelang duurt het dan voordat de auto retour is?

Als van te voren niet is aangegeven wanneer de klant de auto retour zou willen, dan rekenen wij gemiddeld 15 minuten voor een retour afhankelijk van de drukte in de stad. 

Iphone6-S

Je auto in goede handen

Snelste manier van parkeren

Betaalbare service

Beveiligd & verzekerd

Gwendolyn de Vos

“Maak er bijna dagelijks gebruik van bij mijn kantoor op de Zuidas. Perfecte service en elke keer weer goed begin van mijn dag.”

Wendy Wainstok

Very easy and practical service, nice and helpful people, much cheaper than valet parking in hotels. Highly recommended if you are in Amsterdam and have a car!

Maurice Wijnen

“Net geprobeerd. Werkt briljant! Wat een topservice.”

Parkeren Nationale Opera & Ballet

Download de app of bel nu!

apple-download-app
google-play-store-badge